Distributorin sisäänkirjautuminen Search

Tutustu tiimimme

Johtotiimimme koostuu intohimoisista ja kokeneista ihmisistä, jotka ovat sitoutuneita pyrkimykseemme tehdä maailmasta terveempi ja onnellisempi paikka. He ovat ylpeitä voidessaan palvella arvokkaita asiakkaitamme ja liikekumppaneitamme ympäri maailman.

Jerry Brassfield - perustaja, hallituksen puheenjohtaja

Jerry kärsi nuorena poikana pahasta astmasta ja allergioista. Hänen äitinsä pyrki päättäväisesti helpottamaan poikansa oloa ja alkoi lisäämään Jerryn ruokavalioon laadukkaita ravintotuotteita. 194-luluvvl ravintolisät eivät olleet niin maukkaita kuin nykyään, joten Jerry joutui nauttimaan isoja lusikallisia pahanmakuista ravintoa, kuten kalanmaksaöljyä. Tuona aikana Jerry ymmärsi laadukkaiden ravintolisien suuren vaikutuksen hyvän terveyden ylläpitämisessä.

Kun Jerryn keho sai tarvitsemiaan ravintoaineita, allergiasta ja astmasta tuli enemmänkin eläinten laukaisemia vaivoja kuin jatkuvaa taistelua elämästä. Tämä elämää muuttava ja varmaan jopa elämän pelastava kokemus antoi Jerrylle horjumattoman uskon ravintolisien voimaan. Koska hänen intohimonaan on auttaa muita ihmisiä, Jerry alkoi jakaa vaikuttavaa tarinaansa ympärillään oleville ihmisille, ja huomasi, että useimmat ihmiset tarvitsivat ratkaisua ravinnon puutteiden tuomiin ongelmiin.

Teini-ikäisenä Jerryllä oli muutama epätyydyttävä työpaikka muun muassa huonekalujen ja renkaiden myyjänä Hänet oli kasvatettu uskomaan protestanttiseen työmoraaliin, jonka mukaan kova työ tuo hyvän palkkion, mutta huomasi, että tämä ei toteutunut missään työssä, jota hän kokeili.

Jerry kuitenkin löysi 19-vuotiaana suoramyyntimahdollisuuden yrityksestä, joka myi ravintolisiä yhdistäen täydellisesti hänen kaksi intohimoaan: liiketoiminnan ja terveyden. Hän löysi viimein liiketoiminnan, jossa kova työ tarkoitti enemmän tuloja. Myöhemmin hän perusti oman yrityksen ja osti muita, kuten NeoLife-brändin, muodostaen yrityksen, jonka nykyään tunnemme nimellä NeoLife International

Jerry toimii tällä hetkellä NeoLifen hallituksen puheenjohtajana ja hänellä on aktiivinen rooli suurissa pääoman käyttöön liittyvissä päätöksissä sekä uuden sukupolven mentoroinnissa niin yrityksen henkilökunnan kuin Distributorien parissa. Hän käy myös puhumassa erilaisissa tilaisuuksissa.

Jerry on menestynyt yrittäjänä myös auto-, viini- ja ravintola-alalla. Hän toimii myös Shakey's USA:n, Auto Focus Inc:n ja Brassfield Estate Wineryn hallituksissa.

Jerry elää #NeoLifestyle -elämäntyyliä olemalla terve ja aktiivinen. Hän on yli seitsemänkymmentävuotias, mutta hän pystyy edelleen tempaisemaan yli 50 punnerrusta alle minuutissa!

Kendra Brassfield - Chief Executive Officer

Kendra tuli mukaan NeoLifeen vuonna 2011 markkinastrategin ominaisuudessa keskittyen toimialan ja kilpailijoiden ymmärtämiseen. Hän rakensi samaan aikaan NeoLife distributorliiketoimintaa ja saavutti Sapphire Director-tittelin vain yhdeksässä kuukaudessa työskennellen samalla kokoaikaisesti yrityksen palveluksessa. Vuonna 2013 Kendra saavutti Pohjois-Amerikan parhaan World Teamin jäsenen tittelin. Tämä toimialan ymmärtäminen ja Distributor-osaaminen antoivat hänelle näkemystä, jonka myötä hän suositteli yrityksen uudelleenbrändäämistä GNLD:stä NeoLifeksi.

Vuodesta 2012 saakka Kendra on ollut vastuussa yrityksen kansainvälisestä markkinoinnista ja brändi-imagosta, johtaen erittäin kyvykästä luovaa tiimiä. NeoLifen Chief Marketing Officerina Kendra on toteuttanut menestyksekkäästi visiotaan yrityksen uudelleenasemoinnista vieden sitä kohti seuraavien yli 60 vuoden menestystä. Hän on luonut brändikulttuurin, joka herättää vahvaa ylpeyttä asiakkaiden ja Distributoreiden keskuudessa ympäri maailmaa.

Vuonna 2016 Kendrasta tuli NeoLifen Chief Executive Officer. Hän on omistanut elämänsä yrityksen hyvään edustamiseen ja johtamiseen syvällä vastuuntunnolla ja kiitollisuudella mahdollisuudesta palvella niin ainutlaatuista organisaatiota ja perhettä.

Kendra on toiminut yrityksen hallituksessa joulukuusta 2015 alkaen. Hän on valmistunut taloushallinnon kandidaatiksi Saint Mary's Collegesta Kaliforniasta  sivuaineenaan taloustiede. Kendra on Milken Global Instituten kumppani.

Kendra nauttii #NeoLifestyle -elämäntyylistä ulkoilemalla ja käymällä usein surffaamassa aikaisin aamulla. Hän ei koskaan mene veteen nauttimatta ensin NeoLifeBaria. Hän on myös innokas juoksija ja nauttii paikallisiin puolimaratoneihin osallistumisesta. Kendra on laillistettu Personal Trainer ja hän käyttää tätä asiantuntemustaan NeoLife-perheen hyväksi opettamalla helppoja ja käytännöllisiä lajeja.

Simon Whetzel – Chief Operating Officer

Simon aloitti ensimmäisen uransa NeoLife-perheessä 15-vuotiaana. High Serenity Ranchilla, jossa järjestettiin 1980-luvulla NeoLife Leadership Schooleja, oli avoin kesätyöpaikka. Simon ajatteli viettävänsä kesän ratsastaen ja ajaen karjaa, mutta hänen yllätyksekseen kaikki sellaiset työpaikat olivat varattuja. Sen sijaan tarjolla oli töitä huoltomiehenä, astianpesijänä ja rikkaruohojen kitkijänä. Simon tuki viitenä kesänä NeoLife-perhettä opiskellessaan University of South Californiassa, josta hän valmistui rahoituksen kandidaatiksi.

Simonilla on monipuolinen tausta erilaisissa johto- ja taloushallintotehtävissä kiinteistö- ja puolijohdealoilta. Vuonna 1996 hän aloitti toisen uransa NeoLifessa Pohjois-Amerikan operatiivisena johtajana. Matkusteltuaan kolme vuotta Kanadassa, Meksikossa, Karibialla ja Etelä-Koreassa, hän palasi pääkonttoriin ja hänestä tuli NeoLifen (aikaisemmin GNLD) talouspäällikkö. Vuonna 2003 High Serenity Ranchilla avautui uusi työ, vaikkakin maatila oli muutettu kauniiksi Brassfield Estate Winery -viinitilaksi. Cowboyn töitä ei edelleenkään ollut tarjolla, mutta taloushallinnon asiantuntijoista oli huutava pula, joten Simon aloitti rinnakkaisuran viinitilalla nousten lopulta sen johtajaksi. Vuonna 2015 Simon palasi NeoLife-perheeseen tittelinään Pohjois-Amerikan Vice President of Operations.

Tällä hetkellä Simon toimii NeoLifen Chief Operating Officerina ja on sitoutunut pysymään uskollisena hyviin toimintatapoihin, jotka ovat olleet menestyksemme perustana melkein 60 vuotta.

Simon on innokas ulkoilija ja pyöräilijä. Hän nauttii #NeoLifestyle -elämäntyylistä tulemalla töihin kiertoreittiä…pyöräillen yli 20 mailia molempiin suuntiin kahtena päivänä viikossa! Hänen lempipolttoaineensa on NeoLifeShake.

Roget Uys, President of Sales - Africa

Valmistuttuaan Etelä-Afrikan yliopistosta taloustieteen, bisnespsykologian ja markkinoinnin tutkinnolla, Roget Uys aloitti uransa lääketeollisuuden myynnissä ja markkinoinnissa. Hän eteni Etelä-Afrikan suurimman mainostoimiston johtajaksi, kunnes päätti vuonna 1989 tulla GNLD:hen. Roget on myyntijohtajana vastuussa liiketoiminnan kasvusta työskennellen yhdessä myyntihenkilökunnan ja Distributorien kanssa Afrikassa ja Euroopassa. Innokkaana urheilijana Roget on kilpaillut Comrades -maratonjuoksussa kymmenenä peräkkäisenä vuonna sekä osallistunut neljään Iron Man-kisaan.

George Casale, Executive Vice President of Sales - Europe

George Casale kävi St. Johnin yliopistoa New Yorkissa täydellä yleisurheilustipendillä. Hän myös kilpaili yleisurheilussa kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. George valmistui kasvatustieteiden kandidaatiksi ja ryhtyi lukion yhteiskuntaopin opettajaksi sekä yleisurheiluvalmentajaksi. Hän liittyi GNLD:hen distributoriksi vuonna 1971 ja saavutti huomattavaa menestystä USA:ssa ja Italiassa. Hänestä tuli myöhemmin yrityksen johtaja Ruotsissa, josta höne laajensi Norjaan, Tanskaan, Suomeen, Islantiin ja Viroon. Tittelinään Executive Vice President of Sales, George työskentelee yhdessä myyntijohtajien ja Distributorien kanssa ympäri maailmaa varmistaen, että visiotamme ja strategiaamme noudatetaan kentällä. Georgen tausta distributorina on antanut hänelle kyvyn ymmärtää distributorien tarpeet ja auttaa heitä rakentamaan menestyvää liiketoimintaa.

 
DSA
GNLD on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen